< 30 JAAR

 

Word Sprinter! Speciaal voor theaterliefhebbers tot 30 jaar:
Voor € 5 per jaar kun je voor slechts € 10 naar het theater met de Sprintpas!   

 

Wat is de Sprintpas?
De Sprintpas is een kortingskaart waarmee je 1 uur voor aanvang van de voorstellingen kaarten kunt kopen voor € 10. Je betaalt slechts € 10 voor alle rangen in de Grote Zaal en Rabozaal van de schouwburg, tenzij de reguliere kaartprijs € 35 of meer bedraagt. In dat geval betaal je als Sprinter € 15 (of je kiest voor een goedkopere rang indien beschikbaar).

Ook korting in andere theaters
Met de Sprintpas krijg je € 5 korting bij Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en Frascati.

Koop de Sprintpas
Online
Koop de pas HIER. Binnen twee weken na je online bestelling ontvang je een brief waarin staat dat je de pas kan ophalen bij de kassa op vertoon van je legitimnatiebewijs. In de twee weken na de bestelling kun je ook al gebruikmaken van je Sprinterslidmaatschap: als je je naam doorgeeft aan de kassa en je laat je legitimatiebewijs zien, ontvang je een toegangskaart met Sprintkorting.

Aan de kassa
Vraag de Sprintpas aan bij de kassa en breng een geldig legitimatiebewijs mee. De aanvraag en betaling aan de kassa kan tot een uur voor aanvang van de voorstelling. Binnen twee weken na je bestelling aan de kassa ontvang je een brief waarin staat dat je de pas kan ophalen bij de kassa op vertoon van je legitimnatiebewijs. In de twee weken na de bestelling kun je ook al gebruikmaken van je Sprinterslidmaatschap: als je je naam doorgeeft aan de kassa en je laat je legitimatiebewijs zien, ontvang je een toegangskaart met Sprintkorting.
Bij een  uitverkochte voorstelling wordt er aan de kassa een wachtlijst aangelegd: deze is voor publiek dat de volle prijs betaalt. Mochten er na het afwerken van de wachtlijst nog plaatsen over blijven, zijn deze beschikbaar voor sprinters.

Blijf op de hoogte
Wil je als eerste weten wat er te doen is in de schouwburg? Schrijf je in voor de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief, waarvoor je je kunt aanmelden door een mail te sturen naar sprinter@ssba.nl.  

Hoe zeg je de Sprintpas op?
Als je de  Sprintpas inlevert bij de kassa, word je officieel 'ontsprint' en wordt de automatische afschrijving stopgezet. Je kan de pas ook per post naar ons terug sturen.