The Youngwise

SSBA SALON / PUP

donderdag 3 mei 2012, 21.00
Pleinfoyer

  • Informatie
  • Prijzen

Zomergasten voor jonge creatieven

Met The Youngwise presenteert SSBA Salon in samenwerking met Pup Amsterdam een avond over de nieuwe generatie creatieven en culturele ondernemers, waar naast een breed scala aan inspirerend werk veel aandacht is voor de ervaring en uitdagingen van die generatie. Het is Zomergasten voor jonge creatieven; een avond over inspiratie en bevlogenheid, verteld vanuit het perspectief van de nieuwe generatie.

Een creatief talent krijgt de kans één van zijn/haar voorbeelden uit te nodigen voor een uitgebreid gesprek over zijn/haar inspiratiebronnen en werk. Er wordt geput uit de ervaring en wijsheid van de gast; de offers, de bijzondere momenten, de kansen en de uitdagingen. Tegelijk wordt gereflecteerd op de nieuwe tijden waarin de jongeling verkeert: nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen en nieuwe wijsheid.

Voor deze editie presenteert SSBA Salon ism Pup Amsterdam Eva Bartels en Jasper Krabbé. Eva Bartels (1986) is een aanstormend multi-talent uit Amsterdam. Gefascineerd door voyeurisme en decadentie creëert ze als actrice, kunstenaar en performer verhalen als een kameleon in een snoepwinkel.

www.evabartels.com

Haar 'wise' is Jasper Krabbé (1970). Hij begon zijn artistieke carrière op straat: als de graffiti-artiest 'Jaz' maakte hij deel uit van het Amsterdamse collectief USA (United Street Artists). Nu heeft hij wekelijks een column in Het Parool over beeldende kunst, doet hij 'ArtTalk' voor Opium TV en gaat hij een nieuw programma maken voor de AVRO over beeldende kunst.

www.jasperkrabbe.com

The Youngwise wordt gehost door Maurice Seleky die naast schrijver en PR-held een begenadigd presentator is.

www.mauriceseleky.nl

Meer info op Facebook: on.fb.me/LyTuZ6

duur: ca. 2 uur 30 minuten, inclusief pauze

ticket: € 8.00

Dit zijn vanaf prijzen, zo zijn de prijzen op vrijdag en zaterdag 3 euro hoger. Dit geldt niet voor voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam. Als u een kaartje bestelt ziet u de actuele prijs.
SSBA SALON / PUP
www.pupamsterdam.nl/
concept SSBA Salon, PUP
presentatie Maurice Seleky
Bestel online!
Bookmark and Share