Oervrienden (8+)

Maak het mee in Mokum / Esther de Koning / Stip theaterproducties

  • Informatie
  • Prijzen

Een hilarisch verhaal over de gevaarlijke tocht die twee vrienden maken op zoek naar ‘daar waar alles vandaan komt’.

Olivier en Matz worden de allerbeste vrienden. Oervrienden, zoals ze zelf zeggen. Ze besluiten samen op zoek te gaan naar ‘daar waar alles vandaan komt’ (overigens zonder dat hun ouders daar iets van af wisten, die daarom van wanhoop zijn gestorven, maar dit terzijde). De zoektocht die zij maken, brengt hen tot aan het randje van de wereld en nog veel verder dan dat. Ze raken verstrikt in vreselijk akelige toestanden, zoals die keer dat ze gevangen zaten in het Web van Tijd. Ze maken ook gezelligere dingen mee, met bijvoorbeeld het monster dat niet meer precies wist wie hij was en de mysterieuze Albatros.

Totdat de vriendschap, die nooit kapot kon, breekt. En dat doet verschrikkelijke pijn. Overigens staat het vrouwtje dat dit alles – wat natuurlijk echt gebeurd is – tot in het smeuïgste detail vertelt, daar ook niet zomaar toevallig...

Deze voorsteliing is onderdeel van Maak het mee in Mokum (www.maakhetmeeinmokum.nl), een week vol activiteiten in de Stadsschouwburg Amsterdam en Artis, mogelijk gemaakt door de Rabobank. De activiteiten in de schouwburg zijn GRATIS, reserveren is aanbevolen: 020 6242311.

duur: ca. 1 uur 15 minuten, geen pauze

Maak het mee in Mokum / Esther de Koning / Stip theaterproducties
www.maakhetmeeinmokum.nl
regie Joost Horward
tekst en spel Esther de Koning
Bestel online!
Bookmark and Share