Woef Side Story (8-108)

Ro theater / Pieter Kramer

vrijdag 18 januari 2013, 19.00
Grote Zaal

  • Informatie
  • Prijzen
  • In de media
  • Meer...

Het is inmiddels een ware traditie bij het Ro Theater: de befaamde, speciaal voor het gezelschap geschreven familievoorstelling! Regisseur Pieter Kramer en zijn vaste creatieve team grossieren weer in goed in het gehoor liggende liedjes, humor voor jong en oud en kleurrijke decors en kostuums, aangevuld met een hele hondenkolonie, bestuurd door poppenspelers.

Na de succesvolle familievoorstellingen Lang & Gelukkig, Snorro en Moord in de Kerststal brengt het Ro Theater opnieuw een beroemd verhaal met een eigenwijze draai.

Woef Side Story speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto (Sinan Eroglu) en de bloedmooie rashond Marina (Elise Schaap) zijn stapelverliefd. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin zwerfhonden en sjieke viervoeters elkaar voortdurend in de haren vliegen. Het gedrag van de baasjes is al net zo bij de beesten af. Mevrouw Schoonbroek (Sylvia Poorta) wil een nette uitlaatplaats voor haar deur tot ergernis van haar slonzige buurman Bob (Alex Klaasen). En dan is er ook nog de valse dokter Prick (Arjan Ederveen)… Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hen heen?

In Woef Side Story spelen Arjan Ederveen (Theo & Thea, 30 Minuten), Gijs Naber (winnaar Arlecchino, De Heineken Ontvoering), Elise Schaap (Bride Flight, Hart tegen Hard), Alex Klaasen (TOON, Gooische Vrouwen), Sylvia Poorta (Woest Water, Soldaat van Oranje), Hannah van Lunteren (Lang & Gelukkig), Lukas Smolders (Woest Water), Sinan Eroglu (Goede Tijden, Slechte Tijden) en een groep jonge talentvolle acteurs.

Woef Side Story zit boordevol bekende en ontroerende liedjes, betoverende decors en kostuums, en humor voor jong maar zeker ook voor oud.

Woef Side Story is genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2013! Stem mee..kijk bij meer voor meer informatie!

duur: ca. 2 uur 40 minuten, inclusief pauze

1e rang: € 35.00
kortingsprijs : € 31.00
2e rang: € 32.50
kortingsprijs : € 28.50
3e rang: € 27.50
kortingsprijs : € 23.50
4e rang: € 20.00
kortingsprijs : € 16.00
1e rang kinderen: € 17.50
2e rang kinderen: € 15.00
3e rang kinderen: € 15.00
5e rang: € 12.50
4e rang kinderen: € 10.00
5e rang kinderen: € 10.00

Dit zijn vanaf prijzen, zo zijn de prijzen op vrijdag en zaterdag 3 euro hoger. Dit geldt niet voor voorstellingen van Toneelgroep Amsterdam. Als u een kaartje bestelt ziet u de actuele prijs.

Alle artikelen, 2-1-2013

In een handig overzicht.

Lees verder


Storify , 8-1-2013

Via deze Storify kunt u alles lezen over Woef Side Story: tweets, facebookberichten: reacties op de voorstelling die via social media zijn verspreid!
Lees verder


Woef Side Story is een van de voorstellingen die genomineerd is voor de Zapp Theaterprijs 2013! Wilt u ook stemmen? Ga dan naa: http://www.kijkuit.nu/voorstellingen/woef-side-story!
Ro theater / Pieter Kramer
www.rotheater.nl
tekst Arjan Ederveen en Don Duyns
regie Pieter Kramer
muziek Fons Merkies
liedteksten Alex Klaasen
spel Arjan Ederveen, Sinan Eroglu, Alex Klaasen, Hannah van Lunteren, Gijs Naber, Sylvia Poorta, Elise Schaap en Lukas Smolders
Bestel online!
Bookmark and Share