rondleidingen

In de Stadsschouwburg worden verschillende rondleidingen gegeven. U neemt een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. Met vele anekdotes en een bezoek aan kleedkamers, coulissen en de portrettengalerij.

U kunt zich individueel aanmelden via de kassa (020-624 23 11). 
Toegang: € 5,00 (€ 3,50 met korting).

De schouwburg
Iedere eerste zaterdag van de maand (onder voorbehoud van bespeling) is er een rondleiding door de historische schouwburg uit 1894 en het nieuwe gedeelte van de schouwburg uit 2009.  De nieuwbouw werd op ingenieuze wijze tussen de bestaande historische gebouwen ingepast.

Groepsrondleidingen
Voor groepsreserveringen en groepsrondleidingen op maat kunt u contact opnemen met de afdeling Publiciteit & Marketing: 020 523 77 73 of rondleiding@ssba.nl

Rondleidingen basis onderwijs
Stadsschouwburg Amsterdam verzorgt ook rondleidingen voor het basis onderwijs. Een ontdekkingstocht voor en achter de schermen. Er is een rondleiding voor groep 3/4, 5/6 en voor groep 7/8. U kunt zich hier inschrijven.

Rondleidingen voortgezet onderwijs / studenten
Samen met Toneelgroep Amsterdam organiseren wij rondleidingen voor scholieren en studenten. De rondleidingen worden gegeven door een medewerker van Toneelgroep Amsterdam.   

Duur ca. 75 minuten. Maximaal aantal leerlingen per groep is 15 en de kosten zijn € 80,- per groep (excl. € 3,50 reserveringskosten). U kunt zich hier inschrijven.

Toneelgroep Amsterdam Educatief
Toneelgroep Amsterdam Educatief organiseert workshops, ontmoetingen en speciale programma’s voor studenten en scholieren, maar ook voor volwassenen. Zie www.toneelgroepamsterdam.nl 

Voor informatie en groepsreserveringen kunt u contact opnemen met Toneelgroep Amsterdam: 020 531 84 73 of educatie@toneelgroepamsterdam.nl

Rondleidingen voor scholieren en studenten kunt u online boeken. Voor data kijk in onze agenda.